Vår filosofi

 

  • Bra villkor för våra anställda

  • Erfarna och lojala städerskor

  • Trygghet & ömsesidig respekt

  • Kvalitet

Arbeta hos oss

Var med och hjälp våra kunder i deras vardag. Vi söker dig som gillar och är duktig på att städa, är noggrann, självgående, pålitlig och är bra på att passa tider. Vi åker kommunalt till våra kunder och använder en app för att se bokningar och registrera tider.

Vi erbjuder fast anställning med bra villkor, betald semester och Fora-försäkring med tjänstepension. Vi har en mycket god sammanhållning och respekterande stämning i vårt företag.

 

Vi har som krav att du har du har god dokumenterad erfarenhet som städare / lokalvårdare och är trygg i dig själv. Vi har svenska eller engelska som språkkrav. Som del i rekryteringen får du provstäda med en av våra teamledare innan vi erbjuder anställning. Vi tar alltid referenser och personupplysning.

 

Ta del av våra anställdas omdömen om oss som företag och ansök direkt på vår rekryteringssida på Indeed

Vi är ett växande och familjärt städföretag med privat- och företagskunder i Stockholm, Uppsala och Nyköping. Vi har mycket fina recensioner från våra kunder och anställda. Vi är stärkta i vår övertygelse om att anställda som blir uppmärksammade, respekterade och har bra villkor är mer trygga, lojala och gör ett bättre jobb vilket leder till nöjda och långsiktiga kunder.

Foto: Jesper Almén/ FixMedia

Rozen Clean AB
Värdshusvägen 13 

181 66 Lidingö

info@rozenclean.se  

010-330 81 80 
Org nr 559084-0467

© 2020 by Rozen Clean AB