Hand in Hand

 

  • Fler än 4,2 miljoner skapade jobb

  • Fler än 2,7 miljoner startade affärsverksamheter

  • För 900 kr får en kvinna utbildning och möjligheter att starta en affärsverksamhet enligt Hand in Hands modell

  • Hand in Hands verksamhet har idag bidragit till att förbättra levnadsvillkoren för nära 20 miljoner människor

Sponsring

 

Vi som företag vill vara med och bidra där vi kan bidra. Vi är i en branch som är kvinnodominerad så vi vill gärna sponsra andra kvinnor som vill framåt i vår värld.

Hand in Hand

Hand in Hands vision är en värld utan fattigdom. Genom utbildning i entreprenörskap, yrkesträning och tillgång till mikrolån hjälper Hand in Hand framförallt kvinnor att starta egna små företag. Tack vare den ökade inkomsten kan de då, med egen kraft, förbättra livsvillkoren för sig själva och sina familjer.

Hand in Hands unika arbetsmodell för hjälp till självhjälp bidrar till bestående resultat och har positiv effekt på individ- och familjenivå, såväl som på samhället i stort.

 

Vi är övertygade om att entreprenörskap är vägen ut ur fattigdom. Vi ger människor de rätta verktygen för att av egen kraft förbättra sina levnadsvillkor. Genom Hand in Hand's unika modell för hjälp till självhjälp, där de mobiliserar fattiga människor i självhjälpsgrupper och tränar dem i entreprenörskap samt ger dem tillgång till mikrolån, är en hållbar metod. Läs mer om Hand in Hand.

IFK Lidingö FK F08A

F08A är ett lag i IFK Lidingö som består av elva tjejer som är födda 2008. I sin årskull F08 är de förstalaget i föreningen och har spela i en extra svår serie i S:t Eriks-cupen denna säsong. Läs mer om IFK Lidingö FK F08A.

Rozen Clean AB
Värdshusvägen 13 

181 66 Lidingö

info@rozenclean.se  

010-330 81 80 
Org nr 559084-0467

© 2020 by Rozen Clean AB