top of page

Hemstädning Stockholm

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!
Home.jpg

Återkommande hemstädning med garanterat resultat

Vår vanligaste tjänst är den återkommande hemstädningen där du i största möjliga mån har samma städerska som kommer och städar ditt hem varje, varannan eller var fjärde vecka. När vi kommer hem till dig är det viktigt för oss att du känner dig trygg och nöjd med resultatet.

Hur ska man förbereda sig?

Städerskorna använder sig av de städprodukter vi rekommenderar innan städningen inleds, alternativt de städprodukter som du föredrar enligt dina anvisningar. Dessa bör finnas hemma vid första städtillfället. Vår kontinuerliga hemstädning i Stockholm börjar med en provstädning. 

 

Vid första provstädningstillfället är det bra om du är hemma cirka 30 minuter för en kort genomgång. Där är det bra om du kan visa städerskan var städmaterialet finns samt visa runt i hemmet och tala om för oss om du har några specifika önskemål. 

 

Extra viktigt är det att visa känsliga material som exempelvis bänkar och golv som kräver speciell hänsyn. Detta för att säkerställa att vi städar ditt hem på ett sådant sätt som gör dig nöjd!

 Vad händer efter provstädningen?

Efter provstädningen kommer vi att rekommendera hur lång tid som behövs för att uppnå ett bra resultat vid din återkommande hemstädning. Räkna med att provstädningen tar lite längre tid! Det är normalt att provstädningen tar cirka 1-2 timmar mer än vad den återkommande städningen kommer att ta. 

 

Om provstädningen tog fem timmar kommer vi till exempel rekommendera fyra timmar vid den kontinuerliga städningen. Det går bra att lägga till extra tjänster som till exempel att byta lakan, stryka skjortor eller maskintvätt under tiden städningen pågår (denna hängs upp när maskinen är klar). Det är ofta effektivt att sätta på en maskin innan din hemstädning börjar.

 

Ett litet tips som inte kostar så mycket men som ger mycket mervärde är att lägga på 30 minuter ovanpå på den rekommenderade tiden. Detta för att säkerställa att allting hinns med, samt ge städarna möjlighet att hinna med några extra sysslor såsom att byta sängkläder, torka ur kylen eller städa gästhuset.

Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

Hemstädning så som du vill ha det

Boka återkommande hemstädning i Stockholm så att du har ett abonnemang en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka som passar ditt livspussel. Kontakta oss för att boka in en provstädning redan idag!
 

Låt oss på Rozen Clean ta hand om din återkommande hemstädning! I en återkommande hemstädning ingår bl.a. dammtorkning av öppna ytor där vi kommer åt, dammsugning och våttorkning av alla golv samt ordentlig rengöring av kök och badrum. Du kan läsa mer om vad som ingår längre ner på sidan. Du kan också skräddarsy din hemstädning efter dina specifika behov! Kontakta oss på Rozen Clean så återkommer vi med ett förslag på en provstädning – vi är experter på hemstädning i Stockholm!

Prioritera det du tycker är viktigt så hjälper vi dig med din hemstädning

Genom att använda er av oss på Rozen Clean för er hemstädning, ser ni till att skapa möjligheter att få prioritera det ni tycker är viktigt i livet. All den tid som ni annars hade behövt lägga på städning av ert hem, den kan ni använda till fritidsintressen, familjen eller vad du önskar. Vi vill förenkla er vardag genom att erbjuda professionell hemstädning, som anpassas efter era behov.

Stora fördelar med våra städtjänster

Varför ska man anlita just oss för hemstädning i Stockholm?
 

 • Bra priser med RUT-avdrag

 • Vi innehar ansvarsförsäkring 

 • Samtliga städare är fast anställda hos Rozen Clean 

 • Hemstädningen utförs alltid av samma person på samma veckodag

 • Du kan anpassa städningen så att den passar efter dina önskemål

 • Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra städuppdrag

Hos oss arbetar erfaren städpersonal med bra villkor

Hos oss får du städningen utförd av erfaren personal som alltid gör sitt bästa för att du ska få ett rent och snyggt hem städat av professionella städerskor. 
 

Vi hjälper dig att få vardagen att gå ihop. Vårt mål är att hålla hög kompetens hos vår personal inom hemstädning. Våra medarbetare är engagerade och har en serviceinriktad relation till alla våra kunder. De arbetar hårt för att kunna utföra arbetet med högsta kvalitet. För oss är det viktigt att vår personal är punktliga, har ett ansvar för att se till att ingenting skadas under städningen samt att hålla den tiden som vi har avtalat efter provstädningen hos er. Vi strävar alltid efter att förbättra oss genom att ha jämna kontroller av vår personals arbete ute hos våra kunder, det utförs av våra kvalitetschefer som utbildar och coachar vår personal för att alltid hålla hög kvalitet vårt jobb vi utför hos dig.

Som kund i Rozen Clean ska du känna dig trygg

Att låta oss som städfirma komma till ditt hem för hemstädning bygger på ett förtroende. För oss är det viktigt att du känner dig trygg när vår personal är i ditt hem även när du inte är hemma. Vi strävar alltid att du ska ha samma städare som kommer till dig vid varje hemstädningstillfälle som du lär känna. Vår personal är väl införstådda att de ska ta hand om nycklar och koder till ditt hem på ett säkert sätt.

Hemstädning Stockholm – detta ingår i återkommande hemstädning

 • Var städar ni någonstans?​
  Vi städar i hela Stockholm med förorter, Uppsala och Nyköping med omnejd.
 • Hur går provstädningen till?
  Vi provstädar hela ditt hem för att se hur lång tid som behövs för att städa bostaden återkommande. Var beredd på att provstädningen ofta tar längre tid än vad den återkommande städningen kommer att göra. Räkna med ca 30 min för att visa runt ditt hem och där ni går igenom bostaden och visar var städmaterialet finns.
 • Är det alltid samma person som kommer och städar?
  Ja! Den städerska som provstädar ditt hem första gången fortsätter sedan med den återkommande städningen förutom vid sjukdom och semester. Då kommer en vikarie om ni så önskar men vi frågar alltid om ni vill ha en ersättare först.
 • Har ni med er städmaterial?
  Då våra medarbetare åker kollektivtrafik är det du som kund som står för allt städmaterial och produkter. Vi informerar inför en provstädning vilka produkter som är bra att ha hemma.
 • Vilka städmaterial är bra att ha hemma?
  • Dammsugare – gärna med tom dammsugarpåse! • Golvmopp med hink • Mikrofibertrasor • Wettextrasor • Mirakelsvamp • Såpa • Köksspray • Badrumsspray • Fönsterspray • Allrengöring • Jif Cream • Diskmedel – vi rekommenderar YES! Välj i möjligaste mån Svanenmärkta städmaterial!
 • Hur kan jag underlätta inför städningen?
  Du kan förbereda inför städningen genom att plocka undan prylar, kläder och andra lösa föremål. Det gör det enkelt för städerskan att komma åt att damma och torka alla ytor.
 • Hur hanterar ni nycklar och koder?​​
  Vi har ett nyckelhanteringssystem där städerskan får en nyckel av er. Nyckeln märks med en nyckelbricka på ett speciellt sätt som inte kan härledas till dig som kund av utomstående. Kontoret mailar sedan en nyckelkvittens till dig. Våra anställda är vana att hantera nycklar, dörr- och larmkoder hos privatpersoner och företag. För mer information om vårt nyckelhanteringssystem hör gärna av dig till oss.
 • Hur fungerar Mina sidor?
  Under Mina sidor kan du bland annat se dina kommande städningar och dina fakturor. Mina sidor är anpassat för mobilen och kan med fördel sparas på mobilens hemskärm som en app. Första gången registrerar du dig genom att fylla i din e-postadress och väljer ett lösenord. Därefter får du ett verifieringsmejl till din e-post. Tänk på att använda samma e-postadress som finns registrerad hos oss.
 • Vad gäller vid avbokning av en städning?
  Om du önskar avboka eller ändra din inbokade städning så ber vi dig att vara ute i god tid! Senast 24 timmar innan städningen. Avbokning sker genom att ringa oss på telefon 010-330 8180 eller maila oss på info@rozenclean.se vardagar mellan 07:00-16:00. Vid av- och ombokning mindre än 24 timmar innan, eller om du glömt att avboka en städning, så debiterar vi för hela städningen.
 • Har ni någon uppsägningstid eller bindningstid?
  För privatpersoner så har vi ingen uppsägnings- eller bindningstid mer än att avbokning måste ske minst 24 timmar innan städningen, se frågan om avbokning av städning ovan. För företag så gäller den avtalade uppsägningstiden i avtalet, i annat fall gäller 2 månaders uppsägning.
 • Hur fungerar nöjd kund garantin?​​
  Vi har 100% nöjd kund garanti. Är du inte nöjd med något som har missats vill vi att du kontaktar oss direkt, inom 24 tim. Då kommer vi i första hand och åtgärdar det om det är möjligt. Vi är måna om att ha fortsatt nöjda kunder.
 • Vad händer om något går sönder?
  Vi har en ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar. Visar det sig att skadan uppstod vid städning står vi självklart för kostnaden. Vår personal rapporterar alltid skada och vi kontaktar dig som kund vid olycka.
 • Hur är er prissättning?
  Alla priser till privatpersoner är inklusive moms och efter rut-avdraget. Alla priser till företag är exkl. moms. Alla priser justeras till privatpersoner i maj varje år i samband med löneprocessen. Prisjustering görs så att vi kan arbeta med vår årliga löneprocess och bibehålla de bästa städerskorna till er som kunder. Vi informerar alltid innan en prisjustering. Alla priser till företag index-justeras i januari årligen enligt avtal.
 • Hur fakturerar ni?
  Vi fakturerar den sista i varje månad i efterskott med 25 dagars förfallotid. Fakturering sker via E-faktura eller E-post som är kostnadsfritt. För faktura via vanlig post tillkommer en fakturaavgift på 30 kr.
 • Har ni städuppehåll under sommaren och över jul/nyår?
  Vi har stängt för semester fyra veckor på sommaren, vecka 28-31 samt två veckor över jul och nyår. Vi har personal som arbetar under perioden så det går ofta lösa för de kunder som önskar städning under ledigheten. Kontakta oss så tidigt som möjligt om du önskar städning under vår semesterperiod. Oftast blir det med en ersättare. Efter ledigheter fortsätter städningarna med samma intervall med start vecka 32 om ni inte har meddelat något annat. Har man t.ex. haft varannan veckas städning innan ledigheten på ojämna veckor fortsätter städningen på ojämna veckor efter sommarledigheten.
 • Städar ni på röda dagar?
  Vi har stängt på röda dagar, ej klämdagar. Om ni önskar städning på en röd dag kan vi ordna det, då läggs det på 15% på priset. Meddela oss i god tid. Vi kan dock inte garantera att det är din ordinarie städerska som kommer. Utöver de röda dagarna så har vi stängt midsommarafton, julafton och nyårsafton.
 • Hur kan era städtjänster vara klimatsmarta?
  När du väljer Rozen Clean som städfirma gör du ett klimatsmart val. De flesta av våra städerskor åker kollektivtrafik, vilket fungerar bra eftersom du som kund håller med eget städmaterial. Med våra 90 anställda undviker vi ca 35 bilar som vi annars skulle ha haft många tusen biltransporter med varje månad. Detta ger en besparing på ca 250 ton koldioxidutsläpp per år. Miljöpåverkan blir också mindre om du väljer oss genom att vi hittills har undvikit att beställa 35 st bilar som annars skulle ha tillverkats. Dessutom blir det ett billigare pris för dig som kund, eftersom det är billigare att åka kollektivt än att åka bil.
 • Hur behandlar vi dina personuppgifter?
  Vi tar en person- eller företagsupplysning på alla nya kunder via Creditsafe, vilket inte påverkar din kreditvärdighet överhuvudtaget. De uppgifter vi efterfrågar och sparar gör vi i syfte att kunna boka, schemalägga, utföra och fakturera för städningar samt att kunna ansöka om skatteavdrag (rut-avdrag) för privatkunder. När du är kund hos oss så behandlar vi dina adress- och personuppgifter på ett säkert sätt och i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Se gärna mer på: www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen Vi informerar även nyttig information via nyhetsbrev där vi använder oss av kunders e-postadresser. Angående cookies och vad vi sparar om dig som användare på vår hemsida, läs gärna vår Cookie Policy.

Det finns möjlighet att göra tilläggsbeställningar i din återkommande hemstädning i Stockholm på exempelvis: 
 

 • Strykning (10 min per skjorta)

 • Rengöring av kylskåp invändigt (30 min)

 • Rengöring av ugn invändigt (30 min)

 • Fönsterputsning. Det sker separat av våra fönsterputsare.

Vi meddelar när städmaterial behöver fyllas på

Vi använder det material och rengöringsmedel ni har hemma och meddelar i god tid när rengöringsmedel behöver fyllas på. Innan städningen påbörjas rekommenderar vi miljövänliga medel som vi känner oss väl förtrogna med men anpassar oss självfallet om du har önskemål av specifika rengöringsmedel.
 

Våra priser är baserade på tiden som det tar för oss att genomföra städningen på. Vi tar endast betalt för den tiden som det tar för oss att städa er bostad. Vi tar dessutom hand om all administration kring RUT-avdraget, vilket gör att du skattereduktionen direkt på fakturan.

Kvalitetssäkrad hemstädning

 • Nöjd kund-garanti

 • Fast checklista

 • Rekommenderat städföretag 6 år i rad

 • Provstädning för 149 kr/tim

Som en del av vår kvalitetssäkring erbjuder vi en nöjd kund-garanti på samtliga städtjänster. Denna garanti innebär att du inom 24 timmar kan komma med eventuella klagomål och påpeka vilka åtgärder du önskar få utförda. Vi åtgärdar då problemet så fort som möjligt utan extra kostnad.

 

Städhjälp du kan lita på

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt arbete och våra medarbetare, genom våra kvalitetschefer. Rozen Clean har satsat stort på att erbjuda sina kunder högsta kvalité när det kommer till hemstädning, genom att ha lojala och fast anställda medarbetare. Men även genom att ha två heltidsanställda kvalitetschefer. Deras arbete är bl.a. att utveckla och utbilda personalen att bli ännu bättre inom städning. 

 

För att städningen skall utföras på ett noggrant sätt arbetar vi med en fast checklista för att säkerställa att alla moment utförs vid varje städtillfälle.

 

Anlita oss för hemstädning i Stockholm – vi hoppas att du blir en återkommande abonnemangskund efter den första provstädningen. Det går självklart bra att anlita oss för enstaka hemstädningar – såsom storstädning och fönsterputsning.

Vi städar i hela Stockholm 

Var i Stockholm du bor spelar ingen större roll för oss. Vi ombesörjer hemstädning över hela Stockholm med omnejd och du kan som boende på Södermalm, Norrtull, Östermalm eller exempelvis Kungsholmen välja oss för ett professionellt utfört arbete som sker på dina villkor. 

 

Du bestämmer själv när du vill att din hemstädning ska ske - och hur den ska se ut. Vi är en flexibel städfirma som sätter en stor ära i att möta kundens behov, önskemål och krav. Du sätter ribban för hur din hemstädning i Stockholm ska vara - vi anpassar oss och levererar ett jobb av högsta kvalitet. 

 

Idag har vi kunder över hela Stockholm och kan visa upp referenser från villaägare i Bromma vidare till bostadsrättsinnehavare i Hammarby Sjöstad. Oavsett var - och hur - du bor så hittar vi en lösning som passar dig och dina behov. Med oss blir hemstädning enkel.

Trygghet och säkerhet

Hemstädning innebär städning i ditt hem. Det innebär att du ger oss tillträde till det som ligger dig varmast om hjärtat och givetvis så är detta något som vi respekterar fullt ut. 

 

En viktig del i vår verksamhet är att erbjuda våra kunder största möjliga trygghet. Det sker bland annat genom att en och samma städare kommer vid varje hemstädning i Stockholm. Om ordinarie städare exempelvis skulle vara sjuk så meddelas du - och kan själv ta ställning kring huruvida städning ska utföras av någon annan, eller om det ska ställas in.

 

 Vi har även tagit fram ett tryggt och säkert system för all hantering av nycklar. Med oss riskerar vare sig nycklar eller koder att försvinna eller hamna i orätta händer. Vi är en trygg städfirma som sätter stort fokus på att erbjuda säkra lösningar till våra kunder. Ditt hem är din borg och det gäller även om du anlitar oss för hemstädning i Stockholm.

bottom of page