Hemstädning Stockholm

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!

Återkommande hemstädning med garanterat resultat

Vår vanligaste tjänst är den återkommande hemstädningen där du i största möjliga mån har samma städerska som kommer och städar ditt hem varje, varannan eller var fjärde vecka. När vi kommer hem till dig är det viktigt för oss att du känner dig trygg och nöjd med resultatet.

Hur ska man förbereda sig?

Städerskorna använder sig av de städprodukter vi rekommenderar innan städningen inleds, alternativt de städprodukter som du föredrar enligt dina anvisningar. Dessa bör finnas hemma vid första städtillfället. Vår kontinuerliga hemstädning i Stockholm börjar med en provstädning. 

Vid första provstädningstillfället är det bra om du är hemma cirka 30 minuter för en kort genomgång. Där är det bra om du kan visa städerskan var städmaterialet finns samt visa runt i hemmet och tala om för oss om du har några specifika önskemål. 

Extra viktigt är det att visa känsliga material som exempelvis bänkar och golv som kräver speciell hänsyn. Detta för att säkerställa att vi städar ditt hem på ett sådant sätt som gör dig nöjd!

Läs mer
alona-gross-PqOQIUp27RI-unsplash

Vad händer efter provstädningen?

Efter provstädningen kommer vi att rekommendera hur lång tid som behövs för att uppnå ett bra resultat vid din återkommande hemstädning. Räkna med att provstädningen tar lite längre tid! Det är normalt att provstädningen tar cirka 1-2 timmar mer än vad den återkommande städningen kommer att ta. 

Om provstädningen tog fem timmar kommer vi till exempel rekommendera fyra timmar vid den kontinuerliga städningen. Det går bra att lägga till extra tjänster som till exempel att byta lakan, stryka skjortor eller maskintvätt under tiden städningen pågår (denna hängs upp när maskinen är klar). Det är ofta effektivt att sätta på en maskin innan din hemstädning börjar.

Ett litet tips som inte kostar så mycket men som ger mycket mervärde är att lägga på 30 minuter ovanpå på den rekommenderade tiden. Detta för att säkerställa att allting hinns med, samt ge städarna möjlighet att hinna med några extra sysslor såsom att byta sängkläder, torka ur kylen eller städa gästhuset.

Läs mer
billy-jo-catbagan-jqyRLQdda4s-unsplash

Hemstädning så som du vill ha det

Boka återkommande hemstädning i Stockholm så att du har ett abonnemang en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka som passar ditt livspussel. Kontakta oss för att boka in en provstädning redan idag!

Läs mer
Badrum2

Vad ingår?

Låt oss på Rozen Clean ta hand om din återkommande hemstädning! I en återkommande hemstädning ingår bl.a. dammtorkning av öppna ytor där vi kommer åt, dammsugning och våttorkning av alla golv samt ordentlig rengöring av kök och badrum.

Läs mer
Modernt hem

Skräddarsy din hemstädning

Du kan också skräddarsy din hemstädning efter dina specifika behov! Kontakta oss på Rozen Clean så återkommer vi med ett förslag på en provstädning – vi är experter på hemstädning i Stockholm!

Läs mer
denys-striyeshyn-wJ7yGwz2-00-unsplash

Prioritera det du tycker är viktigt

Genom att använda er av oss på Rozen Clean för er hemstädning, ser ni till att skapa möjligheter att få prioritera det ni tycker är viktigt i livet. All den tid som ni annars hade behövt lägga på städning av ert hem, den kan ni använda till fritidsintressen, familjen eller vad du önskar. Vi vill förenkla er vardag genom att erbjuda professionell hemstädning, som anpassas efter era behov.

Läs mer

Stora fördelar med våra städtjänster

Varför ska man anlita just oss för hemstädning i Stockholm?

 • Bra priser med RUT-avdrag

 • Vi innehar ansvarsförsäkring 

 • Samtliga städare är fast anställda hos Rozen Clean 

 • Hemstädningen utförs alltid av samma person på samma veckodag


 • Du kan anpassa städningen så att den passar efter dina önskemål

 • Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra städuppdrag


Visa mer

Hos oss arbetar erfaren städpersonal med bra villkor

Hos oss får du städningen utförd av erfaren personal som alltid gör sitt bästa för att du ska få ett rent och snyggt hem städat av professionella städerskor. 

Vi hjälper dig att få vardagen att gå ihop. Vårt mål är att hålla hög kompetens hos vår personal inom hemstädning. Våra medarbetare är engagerade och har en serviceinriktad relation till alla våra kunder. De arbetar hårt för att kunna utföra arbetet med högsta kvalitet. För oss är det viktigt att vår personal är punktliga, har ett ansvar för att se till att ingenting skadas under städningen samt att hålla den tiden som vi har avtalat efter provstädningen hos er. Vi strävar alltid efter att förbättra oss genom att ha jämna kontroller av vår personals arbete ute hos våra kunder, det utförs av våra kvalitetschefer som utbildar och coachar vår personal för att alltid hålla hög kvalitet vårt jobb vi utför hos dig.

Läs mer
Staff

Hemstädning Stockholm – detta ingår i återkommande hemstädning

Det finns möjlighet att göra tilläggsbeställningar i din återkommande hemstädning i Stockholm på exempelvis: 

 • Strykning (10 min per skjorta)
 • Rengöring av kylskåp invändigt (30 min)
 • Rengöring av ugn invändigt (30 min)
 • Fönsterputsning. Det sker separat av våra fönsterputsare.

Vi meddelar när städmaterial behöver fyllas på

Vi använder det material och rengöringsmedel ni har hemma och meddelar i god tid när rengöringsmedel behöver fyllas på. Innan städningen påbörjas rekommenderar vi miljövänliga medel som vi känner oss väl förtrogna med men anpassar oss självfallet om du har önskemål av specifika rengöringsmedel.

Våra priser är baserade på tiden som det tar för oss att genomföra städningen på. Vi tar endast betalt för den tiden som det tar för oss att städa er bostad. Vi tar dessutom hand om all administration kring RUT-avdraget, vilket gör att du skattereduktionen direkt på fakturan.

Läs mer
daiga-ellaby-uooMllXe6gE-unsplash

Kvalitetssäkrad hemstädning

 • Nöjd kund-garanti
 • Fast checklista
 • Rekommenderat städföretag 6 år i rad
 • Provstädning för 149 kr/tim

  Som en del av vår kvalitetssäkring erbjuder vi en nöjd kund-garanti på samtliga städtjänster. Denna garanti innebär att du inom 24 timmar kan komma med eventuella klagomål och påpeka vilka åtgärder du önskar få utförda. Vi åtgärdar då problemet så fort som möjligt utan extra kostnad.
Läs mer
katja-rooke-77JACslA8G0-unsplash
Marianna städar hos oss varannan vecka och vi är SÅ NÖJDA! Kommunikationen med kundtjänst har fungerat toppen alla gånger man har behövt boka om en tid. Vi har varit så nöjda med alla på Rozen Clean sen start!

Isabelle B.

Alltid trevligt bemötande. Lätt att få kontakt både via telefon och Mail. Man står aldrig utan städhjälp. Om någon är sjuk kommer vikarie. Faktureringen fungerar. När jag trasslat själv får jag hjälp utan gnäll. Info om semestrar o dyl. kommer i god tid. Jag tvekar aldrig att ringa Rozen Clean!

Gunilla H

Bästa städfirman! Proffsig städning och snabb, effektiv och tillmötesgående kundtjänst! Rekommenderar starkt!

Klara Elisabeth T

Jag tycker allt fungerat utmärkt! Lätt och vänligt bemötande när vi fått förhinder och behövt ändra tid. Och snälla och noggranna flickor som varit här och hjälpt oss!

Ulf H

Jag anlitade Rozen Clean för att flyttstäda min lägenhet, inklusive fönsterputsning. Jag är supernöjd, allt sköttes professionellt och med hög kvalitet! Allt blev så rent och fint, jag har nog aldrig sett så rena fönster någonsin i mitt liv! Jag hade även lämnat en riktigt smutsig ugn, men även den städade de jätteren och fin. Jag kan helt klart rekommendera Rozen Clean!

Tina A

Vad tycker våra kunder?

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook

 

dane-deaner-1WFXk3WJXZU-unsplash

Städhjälp du kan lita på

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt arbete och våra medarbetare, genom våra kvalitetschefer. Rozen Clean har satsat stort på att erbjuda sina kunder högsta kvalité när det kommer till hemstädning, genom att ha lojala och fast anställda medarbetare. Men även genom att ha två heltidsanställda kvalitetschefer. Deras arbete är bl.a. att utveckla och utbilda personalen att bli ännu bättre inom städning. 

För att städningen skall utföras på ett noggrant sätt arbetar vi med en fast checklista för att säkerställa att alla moment utförs vid varje städtillfälle.

Anlita oss för hemstädning i Stockholm – vi hoppas att du blir en återkommande abonnemangskund efter den första provstädningen. Det går självklart bra att anlita oss för enstaka hemstädningar – såsom storstädning och fönsterputsning.

Läs mer
no-revisions-uSFYHjmqPAE-unsplash

Vi städar i hela Stockholm

Var i Stockholm du bor spelar ingen större roll för oss. Vi ombesörjer hemstädning över hela Stockholm med omnejd och du kan som boende på Södermalm, Norrtull, Östermalm eller exempelvis Kungsholmen välja oss för ett professionellt utfört arbete som sker på dina villkor. 

Du bestämmer själv när du vill att din hemstädning ska ske - och hur den ska se ut. Vi är en flexibel städfirma som sätter en stor ära i att möta kundens behov, önskemål och krav. Du sätter ribban för hur din hemstädning i Stockholm ska vara - vi anpassar oss och levererar ett jobb av högsta kvalitet. 

Idag har vi kunder över hela Stockholm och kan visa upp referenser från villaägare i Bromma vidare till bostadsrättsinnehavare i Hammarby Sjöstad. Oavsett var - och hur - du bor så hittar vi en lösning som passar dig och dina behov. Med oss blir hemstädning enkel.

Läs mer
Stockholm_2

Trygghet och säkerhet

Hemstädning innebär städning i ditt hem. Det innebär att du ger oss tillträde till det som ligger dig varmast om hjärtat och givetvis så är detta något som vi respekterar fullt ut. 

En viktig del i vår verksamhet är att erbjuda våra kunder största möjliga trygghet. Det sker bland annat genom att en och samma städare kommer vid varje hemstädning i Stockholm. Om ordinarie städare exempelvis skulle vara sjuk så meddelas du - och kan själv ta ställning kring huruvida städning ska utföras av någon annan, eller om det ska ställas in.

Vi har även tagit fram ett tryggt och säkert system för all hantering av nycklar. Med oss riskerar vare sig nycklar eller koder att försvinna eller hamna i orätta händer. Vi är en trygg städfirma som sätter stort fokus på att erbjuda säkra lösningar till våra kunder. Ditt hem är din borg och det gäller även om du anlitar oss för hemstädning i Stockholm.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Rozen Clean AB använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies