top of page
shutterstock_515015212.jpg

Hemstädning Danderyd


Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!

Välkommen att boka hemstädning i Danderyd från 249 kr/tim inkl moms och efter RUT-avdrag
 

Ta hjälp av en professionell städfirma med städningen av ditt hem. För en liten extra kostnad får du en ren och välstädad bostad och mer tid över till viktigare saker.
 

Vår städfirma i Danderyd erbjuder regelbunden hemstädning i lägenhet, radhus och villa. Boka städning en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka. Städningen utförs alltid av samma städpersonal och tack vare vår garanti kan du känna dig helt trygg i att tjänsten blir korrekt utförd vid varje tillfälle.

Bra villkor och personal som är fast anställd

Självklart har all personal goda arbetsvillkor, genom fast anställning, försäkring och tjänstepension. Vi är även ansvarsförsäkrade för att säkerställa tryggheten både för våra anställda och för dig som kund. På Rozen Clean lägger vi mycket fokus på att se till att vår personal är nöjd och trivs på arbetet. Vi är stärkta i vår övertygelse om att anställda som blir uppmärksammade, respekterade och har bra villkor är mer trygga, lojala och gör ett bättre jobb vilket leder till nöjda och långsiktiga kunder.

Miljömedveten städfirma

Vi strävar efter att minimera vårt koldioxidutsläpp genom att dra ned på onödiga transporter. Våra 100 städare tar sig till och från städ uppdragen med kollektivtrafiken vilket ger ett minskat utsläpp på 200 ton koldioxid per år.

Städfirma i Danderyd med proffsig hemstädning

100 aktiva städare i hela Storstockholmsområdet arbetar dagligen med allt från hemstädning till flyttstädning och fönsterputsning. Boka hemstädning i Danderyd från 249 kr/tim inkl. moms efter RUT-avdrag. Ingen bindningstid och fria avbokningar senast 24 timmar innan städtillfället.​ 

Home.jpg
Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

Hemstädning skapar trivsel

Rozen Clean utför regelbunden hemstädning i Danderyd så ofta som du behöver det; antingen om det är en veckostädning, en städning varannan vecka eller en gång i månaden.
 

Vi kommer och städar och ser till att du blir nöjd med resultatet. Våra städare arbetar alltid efter en checklista som garanterar att de vanligaste städmomenten utförs. Har du några speciella önskemål kring din hemstädning så kan vi självklart anpassa oss efter detta. Vi vet att alla personer är olika och inte har samma städbehov
 

Välkommen att kontakta oss redan nu – vi är en städfirma för dig som är i behov av en effektiv och noggrann hemstädning i Danderyd. Vi kommer att göra ditt hem skinande rent varje vecka eller så ofta du önskar! För att vi ska veta vad som krävs för vår kontinuerliga hemstädning så rekommenderar vi alltid en provstädning. Där ni som kund är på plats och visar städerskan runt i bostaden, vart städmaterial finns. Samt om det finns några specifika önskemål eller material och möbler som vi behöver ta extra hänsyn till i vår städning. Efter genomförd provstädning har vi möjlighet att återkomma med ett förslag på återkommande hemstädning för er, utifrån era önskemål.

Hur ofta behöver en kund att ha hemstädning?

Det är flera faktorer som spelar in hur ofta ett hem behöver städas. Självfallet bestämmer du själv hur ofta du vill ha städning men vi rekommenderar att ha minst varannan vecka eller oftare beroende på hur mycket man själv hinner städa mellan arbete och fritidsaktiviteter. Men även hur många som bor i hushållet, finns det småbarn eller husdjur i hemmet är faktorer som spelar in. Om du väljer att ha längre tid mellan dina städtillfällen kan det behövas längre tid än om du har städning oftare. Hur lång tid vi behöver är beroende på hur stor din bostad är, hur mycket saker som står framme och om ni har förberett med att plocka undan. Vi anpassar oss självklart efter dina behov så att du blir nöjd i slutändan med frekvens, tid och resultat.
 

Du kan även anlita oss för enstaka städtillfällen – för storstädning eller fönsterputsning. Ett bra tips är att låta oss utföra en ordentlig storstädning ett par gånger om året – en på våren och en på hösten. Detta gör att veckostädningen kommer att bli ännu mer effektiv. Vi kan lägga upp en städplan som passar dig och din familj.

Anlita oss för hemstädning i Danderyd

Utifrån dina önskemål om frekvens; varje, varannan eller var fjärde vecka samt vilken dag i veckan du vill ha din städning lämnar vi ett förslag på dag och tid för städuppdraget. Efter det kommer en av våra erfarna städare och genomför en provstädning hos er på avtalad tid.
 

Efter städningen kontaktar vi dig och stämmer av hur du upplevt din hemstädning, samt om ni är nöjda eller om ni önskar justera något. Om du är nöjd så går vi vidare i processen med den tid städare har föreslagit för ditt hem och samma städare som utförde provstädningen kommer tillbaka till dig varje, varannan eller var fjärde vecka.

Det finns mycket som man behöver tänka på i samband med en flytt. Låt oss hantera er flyttstädning i Danderyd så att ni kan fokusera på resten av flytten. Som privatperson är det svårt att få till den omfattande städning som behöver utföras vid flytt då man brukar ha fullt upp med allt annat som behöver ordnas.

Professionella städare vet precis var och hur de ska städa för att den som flyttar in ska vara nöjd. Våra städare är mycket noggranna och använder miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter. Med vår hjälp blir det rent i god tid!

Personlig företag som lyssnar på dig

Genom hela ditt abonnemang för hemstädning i Danderyd försöker vi i största möjliga mån använda oss av samma städare för din bostad. Kvalitetssäkring av vår städning är något vi kontinuerligt arbetar med, bland annat genom våra kvalitetschefer. Som löpande utvecklar och utbildar personalen att bli ännu bättre inom städning, samt följa upp den feedback vi får från våra kunder.
 

Vi är extremt måna om att du är nöjd med städresultatet till hundra procent. Vi är flexibla och anpassar oss snabbt om det skulle uppkomma situationer där vi måste ändra i våra rutiner för att bättre passa din vardag.
 

Vår kundtjänst är snabba på att svara på din feedback och åtgärda det ni vill förändra eller åtgärda. Vi vill alltid att ni ska känna er nöjda med Rozen Clean.

Städfirma i Danderyd med de rätta kunskaperna

Rozen Clean AB är ett växande och familjärt städföretag med en lojal personalstyrka på över 100 personer. Med hjälp av dessa kan vi få ditt hem helt rent oavsett om det handlar om en villa eller en mindre lägenhet. Vi vet vilka metoder, material och rengöringsmedel som passar bäst i olika sammanhang och är noggranna i vårt utförande. 
 

Vi utför trygga och kompetenta städtjänster för att förbättra din vardag. Våra hushållstjänster är dessutom inkluderade i RUT-avdraget, vilket innebär att du som kund får en skattereduktion på en stor del av arbetskostnaden. Avdraget gör vi direkt på fakturan, så du behöver inte oroa dig över något tidsödande administrativt arbete.

Vad ingår i standardutbudet för hemstädning?

 

Det som ingår i en hemstädning finns i våra städinstruktioner med de moment för olika rum. Där ingår allt från avtorkning av fria ytor, dammsugning av golv och mattor till rengöring av handfat, badkar och duschkabin – du kan lita på att det blir ordentligt rent.  Vill du lägga till eller ta bort vissa moment går det självklart bra. Vi anpassar och hittar ett upplägg som passar din återkommande hemstädningen så att det kan på bästa sättet ge dig lite extra tid i vardagen. Hör av dig till oss så hjälper vi dig till en enklare vardag. 
 

Miljön är alltid i fokus för oss – ett måste för en modern städfirma. Därför kan du känna dig trygg med att vi är en klimatsmart städfirma då våra städerskor åker kollektivtrafik till ditt hem och inte bil. Vi undviker därav att ha ca 30 bilar i trafiken och genom det sparar vi gemensamt ca 200 ton koldioxidutsläpp per år. När det kommer till städprodukter kommer vi alltid med rekommendationer på miljövänliga städprodukter, men i slutändan anpassar vi oss efter de produkter som kunden har valt att ha hemma. 


Kontakta oss för att boka hemstädning i Danderyd redan idag.

bottom of page