top of page

Hemstädning i Täby


Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!

Rozen Clean är en välrenommerad städfirma i Täby som hjälper dig med effektiv hemstädning med erfarna medarbetare

Allt fler tar hjälp med hemstädning i Täby för att få vardagen att gå ihop och göra annat än att städa på sin lediga tid. Kontakta oss via mail eller på telefon för att boka in en provstädning där där vi tillsammans går igenom ert behov och era önskemål.

 • Städfirman Rozen Clean erbjuder regelbunden städning i ditt hem varje, varannan eller var fjärde vecka. Städningen utförs utefter era önskemål, på samma veckodag, på samma tid och av samma städerska - en städerska som vet hur du vill ha ditt hem städat.
   

 • Genom att välja Rozen Clean som din städfirma säkerställer du att din städerska har bra villkor enligt rådande avtal med försäkring och tjänstepension. Genom att se till att våra anställda är nöjda ger vi dem bäst förutsättningar för att göra ett bra jobb med hög kvalitet.
   

 • Vår städfirma erbjuder en klimatsmart städtjänst då vår personal åker kollektivtrafik till och från ditt hem och inte bil. Vi undviker därmed att ha ca 40 bilar i trafiken och genom det sparar vi gemensamt ca 200 ton koldioxidutsläpp per år. 
   

Med våra 100 anställda städare kan vi erbjuda städning och hemstädning i Täby och hela Stockholmsområdet, samt Uppsala och Nyköping. 

Priser från 249 kr/tim inkl. moms efter RUT-avdrag. Ingen bindningstid och fria avbokningar senast 24 timmar innan städtillfället.

Home.jpg
Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

Hemstädning som hjälper dig med livspusslet

Vi hjälper dig med städningen – kontakta oss för hemstädning i Täby för att sätta upp ett flexibelt abonnemang på städning, anpassat efter dina behov.

Vi är en städfirma som alltid lyssnar på kunden – hos oss kan du boka abonnemang på städning eller boka en enstaka städning. Vi är en städfirma med bra villkor för kunden med bra priser, ingen uppsägningstid och generösa avbokningsregler. Vi håller nere priserna genom att vår personal åker kollektivtrafik samt att vi använder oss av kundens städmaterial. Alla våra städtjänster är dessutom avdragsgilla enligt RUT, vilket i kombination med våra rimliga priser gör vår hemstädning i Täby till en mycket prisvärd tjänst.

Städfirma Täby – hemstädning med garanti

Vi lämnar alltid garanti på hemstädning och det gäller även våra övriga städtjänster. Kontakta oss redan idag för en provstädning. När du anlitar vår städfirma i Täby så inleder vi alltid med en provstädning – där vi kommer hem till dig och städar. Väl på plats går vi igenom med er vilka önskemål ni har på er hemstädning. Samt visa städerskan runt i hemmet, vart städmaterial finns och visa eventuella känsliga material som behöver extra tillsyn. På det sättet ser vi till att städningen kommer att gå till helt på dina villkor. När vi kommit fram till hur din hemstädning ska utformas får du ett dokument med vad som ingår i städningen. Ni som kund kan sedan anpassa helt och välja efter ert eget behov vad ni önskar att vi städar och inte städar. 

Alltid samma städare som tar hand om din städning

Personlig kontakt och bra service är alltid viktigt för oss när vi utför en hemstädning. Vi ser till att du i största möjliga mån får samma städerska vid varje tillfälle. Vi vill att du ska känna dig trygg när vi är i ditt hem. Vi använder oss av ett tryggt nyckelhanteringssystem när det kommer till era nycklar och eventuella larmkoder. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och har ett stort förtroende för oss – vi utför ofta städningen när du inte är hemma och då gäller det att du ska kunna lita på oss till hundra procent.

Vi är måna om våra anställda – alla som arbetar hos oss är anställda på Rozen Clean med bra villkor, betald semester samt Fora-försäkring med tjänstepension. Vi har en mycket god sammanhållning och respekterande stämning i vårt företag.

Att städa inför en flytt är ett omfattande arbete där både noggrannhet och flit behövs. Flyttstädning kräver en särskild erfarenhet och kunnande för att bli riktigt bra. Det är svårt för en lekman att genomföra flyttstädning på det sättet att både mäklare och nästa bostadsinnehavare blir nöjda. Anlita oss för flyttstädningen i Täby så att ni kan fokusera på resterande delen av flytten och så att allt blir klart i tid. 

100% nöjd kundgaranti

På Rozen Clean strävar vi alltid efter att ha nöjda kunder och erbjuder därför 100% nöjd kundgaranti. Är du inte nöjd med någonting i din städning så önskar vi att du kontaktar oss direkt (inom 24h). Vi kommer i första hand och åtgärdar det om det är möjligt.

När du har bestämt för att anlita oss på Rozen Clean för hemstädning i Täby så skickar vi ett dokument med det som vanligtvis ingår i städningen. Där ni som kund väljer ut vad ni är i behov av för städning i ert hem. Sedan kommer vi överens om hur och när hemstädningen ska utföras. Vi är flexibla och har goda möjligheter att vara på plats vid tidpunkter då städningen är som mest uppskattad för dig som kund.

Vad gäller städmaterial så använder vi de rengöringsmedel och material som du har hemma. Vi kommer alltid med rekommendationer kring städmaterial att använda. Dock är det i slutändan ni som kund som väljer vilket städmaterial ni vill att vi använder hemma hos er. 
Börjar något ta slut i städskåpet hör vi av oss i god tid till dig.

Hemstädning Täby – detta ingår

Vi skräddarsyr vår hemstädningstjänst så att den ska passa just dina behov. Här nedanför kan du läsa om vad som ingår i grundutbudet för återkommande hemstädning i Täby. 

Det finns möjlighet att göra tilläggsbeställningar till din återkommande hemstädning: 

 • Strykning (10 min/skjorta)

 • Rengöring av kylskåp invändigt (ca 30 min)

 • Rengöring av ugn invändigt (ca 1 tim)

 • Fönsterputsning. Det sker separat av våra fönsterputsare.

Inga bindningstider på din hemstädning

På Rozen Clean har vi inga bindningstider eller uppsägningstider på den återkommande hemstädningen. Vi arbetar alltid med att göra er som kund nöjd med er hemstädning och på det sättet få fortsatt förtroende att städa ert hem. Priset för städningen baseras på tiden som det tar för vår städerska att städa överenskomna delar av bostaden, samt vilken dag i veckan det är. Läs mer om våra priser här. Hur lång tid städningen tar vet vi först efter vår provstädning hos er. Att det finns barn och husdjur i hemmet gör att städningen kan ta längre tid enligt vår erfarenhet. Börjar något ta slut i städskåpet hör vi av oss i god tid till dig.

bottom of page