top of page
shutterstock_515015212.jpg

Städfirma Lidingö


Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!

Din lokala städfirma på Lidingö med erfarna och lojala städerskor med bra villkor

Efter en lång dag på jobbet känns det härligt att öppna dörren och kliva in i doften av ett nystädat hem. Allt fler tar hjälp av en städfirma för att få vardagen att gå ihop och göra annat än att städa på sin lediga tid.

 

Vi har varit etablerade på Lidingö sedan 2016. Vi hjälper många kunder på Lidingö med städning och allt fler familjer och hushåll väljer att ta hjälp av Rozen Clean som städfirma. Prova du också!

  • Med Rozen Clean som städfirma erbjuder vi regelbunden städning i ditt hem på Lidingö varje eller varannan vecka på samma veckodag och tid. Samma städerska kommer till dig varje gång som vet hur du vill ha ditt hem städat. Du tillhandahåller själv ditt städmaterialet med rekommendation från oss så att du kan känna dig trygg med vilket material som används under städningen i ditt hem.

  • Med Rozen Clean som städfirma vet du att din städerska har bra villkor med försäkringar från Fora och tjänstepension. Vi är stärkta i vår övertygelse om att anställda som blir uppmärksammade, respekterade och har bra villkor är mer trygga, lojala och gör ett bättre jobb vilket leder till nöjda och långsiktiga kunder. 
     

  • Med Rozen Clean som städfirma väljer du en klimatsmart städtjänst då våra städerskor åker kollektivtrafik till och inom Lidingö. Vi undviker därav att ha ca 40 bilar i trafiken och genom det sparar vi gemensamt ca 200 ton koldioxid utsläpp per år. Dessutom undviker vi onödig miljöpåverkan genom att inte tillverka 40 extra bilar - och det blir billigare för dig som kund.

    Med våra 100 städproffs erbjuder vi förutom på Lidingö städning i hela Stockholmsområdet, Uppsala och Nyköping från 249 kr/tim efter RUT-avdrag inkl. moms. Ingen bindningstid och fria avbokningar senast 24 timmar innan städtillfället.​ Vi har flera städerskor som är bosatta på Lidingö och i närområden. 

Home.jpg
Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

bottom of page