top of page
shutterstock_515015212.jpg

Städfirma Nacka


Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!
Home.jpg

Hemstädning i Nacka med hjälp av erfarna och lojala städerskor med bra villkor

Boka pålitlig hemstädning i Nacka från 249 kr/tim inkl moms, efter RUT.

Allt fler tar hjälp med hemstädning från en städfirma för att få vardagen att gå ihop. Det ger dig möjlighet att lägga tid på annat som du anser är viktigare i ditt liv. Att dessutom kunna använda sig av RUT-avdraget har bidragit till att göra hemstädning allt mer attraktiv för att få en lyxigare vardag med mer tid för familj/vänner eller fritidsintressen. Välj mellan att boka ett enskilt städtillfälle eller passa på och teckna ett abonnemang för bäst pris och regelbunden service.


Vi erbjuder regelbunden hemstädning på intervall som passar dig – en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka. Samma städare kommer varje städtillfälle.


Den person som städar hos är fast anställd hos oss på Rozen Clean, med kollektivavtalsenliga  löner, samt tjänstepension och Fora försäkringar. Nöjda anställda ger nöjda arbetsgivare och i slutändan nöjda kunder. Goda villkor lönar sig alltid i längden!


Vår städfirma erbjuder en klimatsmart städtjänst. Vår personal åker kollektivtrafik till ditt hem och bidrar på så sätt till minskat koldioxidutsläpp. Genom att undvika att ha cirka 30 bilar i trafiken sparar vi gemensamt ca 200 ton koldioxid utsläpp per år. 

Högt rekommenderad städfirma i Nacka

Vår personal idag består av totalt 100 städare som erbjuder hemstädning och andra städtjänster i Nacka samt hela Storstockholm, Uppsala och Nyköping. Priserna för städning ligger på 249 kr/tim (inkl. moms, efter RUT-avdrag) och uppåt. Priset baseras alltid på den totala omfattningen av tid som det tar för oss att städa överenskomna delar av bostaden. Ingen bindningstid och fria avbokningar senast 24 timmar innan städtillfället.​

Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

Välkommen till Städfirman Rozen Clean – förstahandsvalet för dig som är i behov av hemstädning i Nacka

Vår erfarna, kunniga och noggranna personal hjälper er med återkommande veckostädningar. Som extra trygghet ser vi till att samma personal utför hemstädningen vid varje tillfälle. Om det sker några avvikelser på grund av sjukdom eller annat så meddelar vi självklart detta och du kan välja själv om vi ska genomföra städningen ändå eller om vi ska vänta tills den ordinarie städaren är tillgänglig igen.
 

Välkommen att kontakta oss på Rozen Clean så återkommer vi med offert eller mer information så snart som möjligt.

Vid flytt är det mycket att tänka på. Förenkla er flytt i Nacka genom att anlita oss som städfirma för din flyttstädning. Det är svårt att uppnå den grundliga städningen som våra professionella städare kan erbjuda på egen hand. Våra medarbetare har god vana och vet hur man städar effektivt, skonsamt och noggrant. Med vår hjälp håller du garanterat de tidsramar som finns och blir klar i god tid!

Inled med en provstädning

När du anlitar oss för hemstädning är det första tillfället en provstädning som är helt bindningsfri. Om ni är nöjda med vår service – vilket de allra flesta blir – kan ni teckna ett förmånligt abonnemang för hemstädning i Nacka eller boka in enskild städning vid behov.
 

Under provstädningen går vi igenom ditt hem och ser efter vilka specifika behov du har. Det kan röra sig om känsliga material i golv eller på bänkskivor eller speciella önskemål gällande exempelvis städning av barnens rum. Oavsett vad du behöver så löser vi det. Efter genomförd provstädning går vi igenom resultatet tillsammans och ser till att du är helt nöjd med städningen innan vi går vidare.

Hemstädning i Nacka som håller ditt hem i gott skick

Låt oss ta hand om städningen av ditt hem så att det håller sig i gott skick. Vår utbildade och trevliga personal dammsuger, våttorkar och dammtorkar golv och öppna ytor för att hålla smuts och damm borta.
 

Att släppa in främmande människor i sitt hem är ett stort förtroende och då är det förstås viktigt att man litar på städpersonalen. Det är därför städningen kommer att utföras av samma personal vid varje tillfälle. Att kunden ska känna sig trygg är alltid viktigast för oss.
 

Vi arbetar alltid hårt med att sätta kunden i främsta rummet och se till att alla är nöjda med sin hemstädning. Redan vid första mötet får du träffa personalen som kommer att utföra din hemstädning. Där kan vi knyta kontakter för ett fortsatt långt samarbete.

Trygg städfirma i Nacka

Vi vill alltid etablera långsiktiga kundrelationer som bygger på ömsesidigt förtroende mellan kund och städare. Det innebär att vi inte bara gör ett noggrant och effektivt jobb, utan även att våra medarbetare har de kunskaper och den inställning som krävs för att känna sig trygga i sin yrkesroll.
 

På Rozen Clean försöker vi hela tiden arbeta klimatsmart. De flesta av våra städerskor åker kollektivtrafik, vilket fungerar bra eftersom du som kund håller med eget städmaterial.
Med våra 90 anställda undviker vi ca 40 bilar som vi annars skulle ha haft många tusen biltransporter med varje månad. Detta ger en besparing på ca 200 ton koldioxidutsläpp per år. Miljöpåverkan blir också mindre om du väljer oss som kund genom att vi hittills har undvikit att beställa 30 st bilar som annars skulle ha tillverkats. Dessutom blir det ett billigare pris för dig som kund, eftersom att åka kollektivt är billigare än att köra bil.

Hemstädning Nacka – detta ingår i återkommande hemstädning

Vi skräddarsyr vår återkommande hemstädning så att den ska passa just dina behov, men dessa städinstruktioner ingår vanligtvis i den återkommande hemstädningen.

Det finns möjlighet att göra tilläggsbeställningar i din återkommande hemstädning i Nacka på exempelvis: 
 

  • Strykning (10 min per skjorta)

  • Rengöring av kylskåp invändigt (30 min)

  • Rengöring av ugn invändigt (30 min)

  • Fönsterputsning. Det sker separat av våra fönsterputsare.

Hemstädning anpassat efter era behov

Du väljer själv hur många städtillfällen du behöver. Vi erbjuder varje, varannan eller var fjärde vecka. Du betalar månadsvis med rabatt på ordinarie timpris. Den första städningen innehåller en mer genomgripande grundstädning som lägger en bra grund inför de kommande hemstädningarna.
 

Vi utfärdar kvalitetsgaranti på våra tjänster och vi är ansvarsförsäkrade. Alla våra medarbetare är utbildade och vi fräschar med jämna mellanrum upp våra kunskaper. RUT-avdraget är ett annat stort plus med att låta oss bli din personliga och pålitliga städfirma. Avdraget för hushållsnära tjänster gör att städningen blir extra prisvärd.
 

Låt oss genomföra en riktigt grundlig hemstädning så kommer ni att få det riktigt rent där hemma. Samtidigt som ni får tid över för att göra saker som ni prioritera högre i livet.

Plocka undan så kommer hemstädningen att gå smidigt

Bra att tänka på inför hemstädningen är att förutsättningarna är så bra som möjligt. För att spara tid och timkostnad är det förstås bra om det är förberett innan städningen inleds. Att plocka undan lösa föremål, som leksaker, kläder och disk innan städningen påbörjas är uppskattat för att effektivisera städningen.
 

När vi utför en hemstädning så använder vi oss av kundens eget städmaterial hemma. Därmed anpassar vi oss efter det material som ni har hemma, men vi kan självklart komma med rekommendationer om det önskas. 
 

Är du intresserad av vår effektiva och trygga hemstädning i Nacka? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi till er med mer information så snart som möjligt.

bottom of page