top of page
shutterstock_515015212.jpg

Hemstädning Bromma

Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!

Väl rekommenderad städfirma hjälper dig med hemstädning i Bromma

Vi på Rozen Clean har varit en etablerad städfirma i Bromma sedan 2016 och vi hjälper nu många kunder i området med städning i deras hem. Som ett rekommenderat företag hos Reco 6 år i rad är vi stolta att som städfirma kunna hjälpa fler och fler familjer och hushåll i Bromma med sin hemstädning.

  • Regelbunden städning. Anlita oss för hemstädning i Bromma – varje eller varannan vecka på samma veckodag och tid. Vi ser även till att samma städerska kommer till dig varje gång för att öka din trygghet. Vid hemstädning tillhandahåller du själv ditt städmaterial men får självklart rekommendationer från oss om du önskar investera i nytt städmaterial.

  • Bra villkor. Med Rozen Clean som städfirma vet du att din städpersonal har bra villkor med fast anställning, försäkringar från Fora samt tjänstepension. Med våra 100 anställda städare erbjuder vi kvalitetssäkrad hemstädning i Bromma samt i hela Stockholmsområdet. Nöjda medarbetare med trygga avtal säkerställer kvaliteten för såväl arbetsgivare som för kunder.
     

  • Klimatsmart. Då vår personal undviker att åka bil och istället tar sig till och från arbetet med kollektivtrafik, bidrar vi till ett positivt miljöarbete. Det är inte bara miljön som tjänar på detta, även du som kund som får billigare städtjänster pga minskade transportkostnader.

Städfirma i Bromma som erbjuder skräddarsydd hemstädning till bra pris

Hemstädning från 249 kr/tim efter RUT-avdrag inkl. moms. Ingen bindningstid och fria avbokningar senast 24 timmar innan städtillfället.​

Home.jpg
Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

Städning på dina villkor

Allt fler hushåll väljer att ta hjälp med hemstädning i Bromma för att få tid till annat. Kunna prioritera familjen, eller få extra tid för eventuella fritidsaktiviteter. Att klämma in städning i det schemat är inte det lättaste och det är därför som behovet av seriösa och kompetenta städfirmor växer.

Välkommen till Rozen Clean – din städfirma i Bromma. Hos oss får ni en väl utförd hemstädning som du kan lita på till hundra procent! Tack vare ett utarbetat kvalitetsarbete internt och anställda kvalitetschefer arbetar vi hårt för att alltid göra dig som kund nöjd med din städning.

Boka hemstädning redan idag så hjälper vi dig till en enklare vardag! Välj mellan att boka enstaka tillfällen, regelbundet abonnemang eller en storstädning. Kontakta oss för en offert.

Stor erfarenhet av olika typer av bostäder

Vi har stor erfarenhet av att städa allt från mindre lägenheter till större villor. Du kan välja mellan att ha en återkommande hemstädning där vi städar efter ett förbestämt schema, eller boka enstaka städtillfällen efter behov. Att ta hjälp av Rozen Clean för hemstädning i Bromma skall vara enkelt och framförallt anpassat efter dina behov som kund.

Genom att det har blivit enklare och billigare att ta hjälp med hemstädning lönar det sig att ta hjälp av en bra och pålitlig städfirma. I Bromma växer antalet kunder varje år och många märker ser fördelarna med att använda en städfirma. Vi som städfirma ger dig möjlighet att prioritera det du tycker är viktigast i livet!

Städfirma i Bromma med många fördelar

Det finns många starka fördelar med att anlita oss för hemstädning i Bromma. Den regelbundna städningen gör att du alltid kan ha det rent och fräscht hemma. Detta är bara en av fördelarna med en välstädad bostad. En annan är självklart att du ger dig själv mer tid och möjlighet att prioritera det viktiga i livet.

Hemstädning i Bromma som gör riktigt rent i samtliga rum

När du behöver hjälp med hemstädning i Bromma rekommenderar vi att du vänder dig till oss på Rozen Clean. Vi anpassar vår städning utefter era behov, oavsett om det gäller städning av hela eller endast utvalda rum av bostaden. Det kan vara varje vecka, eller varannan vecka. Huvudsaken är att ni är nöjda med städningen som vi gör hos er och därmed får möjlighet att ägna er åt saker som ni prioriterar högre i livet än att städa.

Du behöver inte oroa dig för höga priser heller. Vi har rimliga priser och våra tjänster är dessutom avdragsgilla enligt RUT. Du behöver inte oroa dig för något jobbigt pappersarbete heller, det sköter vi och avdraget sker direkt på fakturan. Smidigt, enkelt och prisvärt att låta oss ta hand om din hemstädning.

Som en modern städfirma har vi självklart ett anpassat miljötänk och rekommenderar alltid miljövänligt tillverkade städprodukter och rengöringsmedel i så stor utsträckning som möjligt.

Flexibla städtjänster anpassade för dina behov

Vi är flexibla när vi utför våra städtjänster och sätter alltid kunden i första rummet. I våra städtjänster ingår vissa fasta moment, men vi utför även fler städmoment om det behövs. Kontakta oss om du vill veta mer om våra städtjänster.

Vi anpassar oss som sagt efter dina behov och skräddarsyr er hemstädning men vi utgår alltid från våra grundläggande städinstruktioner. Detta ingår i återkommande hemstädning i Bromma:

Våra erfarna och kunniga städare jobbar med hjälp av en fast checklista för hemstädning. När du är intresserad att bli kund hos oss och vill göra en första provstädning så är det bra om du är hemma cirka 30 minuter för en kort genomgång. Då får städerskan möjlighet att veta vart städmaterialet finns och en kort rundtur i hemmet. Ni får även då möjlighet att uttrycka er om ni har specifika önskemål och informera oss om material och möbler som kräver speciell hänsyn. Exempel på det kan bara bänkar eller golv som är extra känsliga, sådant är bra för vår städerska att känna till från start.

Att flytta kan kännas både besvärligt och överväldigande. Det är mycket som ska göras och tänkas på innan flyttlasset går från Bromma. Engagera vår städfirma till flyttstädningen så får du en sak mindre att oroa dig för. Vi städar inom utsatta tidsramar och ser till att allt är i ordning för nästa bostadsinnehavare. Våra medarbetare ser till att flyttstädningen utförs noggrant och effektivt. På vårt städföretag är vi miljömedvetna och använder bara rengöringsmedel som är snällt mot material, människa och miljö.

Pålitlig städfirma i Bromma

Våra kunders trygghet är viktig och därför ser vi det som en självklarhet att samma städpersonal kommer till ditt hem vid varje tillfälle. På det viset kan du känna dig trygg i att städaren känner din bostad och vet hur du önskar att den blir städad.

Oroar du dig för att det ska störa din vardag när vi utför hemstädning? Det behöver du inte vara,  vi kan komma under dagtid då du är på jobbet. På det sättet blir inte städningen ett störande moment för dig och du kan komma hem till ett skinande rent och fräscht hem.

Är du intresserad av vår effektiva och trygga hemstädning i Bromma? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi med ett förslag på återkommande hemstädning.

bottom of page