top of page
shutterstock_515015212.jpg

Städfirma Nyköping


Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!

Din städfirma i Nyköping hjälper dig med erfarna och lojala städerskor med bra villkor

Efter en lång dag på jobbet känns det härligt att öppna dörren och kliva in i doften av ett nystädat hem. Allt fler tar hjälp med hemstädning för att få vardagen att gå ihop och göra annat än att städa på sin lediga tid.

 

  • Med Rozen Clean som städfirma erbjuder vi regelbunden städning i ditt hem varje eller varannan vecka på samma veckodag och tid utförd av samma städerska varje gång som vet hur du vill ha ditt hem städat.
     

  • Med Rozen Clean som städfirma vet du att din städerska har bra villkor med Fora försäkringar och tjänstepension. Vi är stärkta i vår övertygelse om att anställda som blir uppmärksammade, respekterade och har bra villkor är mer trygga, lojala och gör ett bättre jobb vilket leder till nöjda och långsiktiga kunder. 
     

  • Med Rozen Clean som städfirma väljer du en klimatsmart städtjänst då våra städerskor åker kollektivtrafik till ditt hem och inte bil. Vi undviker därav att ha ca 40 bilar i trafiken och genom det sparar vi gemensamt ca 200 ton koldioxid utsläpp per år. Dessutom undviker vi miljöpåverkan på att inte tillverka 40 extra bilar - och det blir billigare för dig som kund.
     

Med våra 90 städproffs erbjuder vi städning i hela Stockholmsområdet, Uppsala och Nyköping från 249 kr/tim inkl. moms efter RUT-avdrag. Ingen bindningstid och fria avbokningar senast 24 timmar innan städtillfället.​ 

Home.jpg
Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

bottom of page