top of page

Städning i Stockholm


Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!

Städning i Stockholm med hjälp av en Stockholms bäst rekommenderade städfirmor

Efter en lång dag på jobbet känns det härligt att öppna dörren och kliva in i doften av ett nystädat hem. Allt fler tar hjälp med hemstädning för att få vardagen att gå ihop och göra annat än att städa på sin lediga tid.

 

  • Med städning av Rozen Clean erbjuder vi regelbunden städning i ditt hem varje eller varannan vecka på samma veckodag och tid utförd av samma städerska varje gång som vet hur du vill ha ditt hem städat.
     

  • Med städning av Rozen Clean vet du att din städerska har bra villkor med Fora försäkringar och tjänstepension. Vi är stärkta i vår övertygelse om att anställda som blir uppmärksammade, respekterade och har bra villkor är mer trygga, lojala och gör ett bättre jobb vilket leder till nöjda och långsiktiga kunder. 
     

  • Med städning av Rozen Clean väljer du en klimatsmart städtjänst då våra städerskor åker kollektivtrafik till ditt hem och inte bil. Vi undviker därav att ha ca 30 bilar i trafiken och genom det sparar vi gemensamt ca 200 ton koldioxid utsläpp per år. Dessutom undviker vi miljöpåverkan på att inte tillverka 30 extra bilar - och det blir billigare för dig som kund.
     

Med våra 100 städproffs erbjuder vi städning i hela Stockholmsområdet, Uppsala och Nyköping från 249 kr/tim inkl. moms efter RUT-avdrag. Ingen bindningstid och fria avbokningar senast 24 timmar innan städtillfället.​ 

Home.jpg
Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

bottom of page