Våra tjänster

Den vanligaste tjänsten vi har är återkommande hemstädning där din personliga städerska kommer och städar ditt hem varje eller varannan vecka. När vi kommer hem till dig är det viktigt att du ska känna dig nöjd med resultatet. Städerskorna använder dina egna städprodukter och enligt dina anvisningar. Oftast börjar den kontinuerliga städningen med en provstädning där du som kund är hemma och visar städerskan var städmaterialet finns, sen visar du städerskan runt i huset och talar om hur du vill ha det. Extra viktigt är det att tala om vad som inte ska våttorkas utan bara torrtorkas, t.ex. ett ömtåligt bord eller golv. Genomgången med städerskan brukar inte ta mer än 30 min. 

Från 195 kr/tim

Storstädning rekommenderar vi att ha minst en gång per år. Du behöver inte vara kontinuerlig städkund för att boka in en storstädning utan det går bra att bara boka in en enstaka städning då och då. Storstädning kostar 245 kr/tim och tidsåtgången varierar beroende på din bostadsyta. 

245 kr/tim

Kontorstädning

Många av våra kunder är företag, bostadsrätter och föreningar som vi städar återkommande hos. Våra företagskunder är av olika slag och har olika storlekar på sina lokaler, från ca 50 kvm till 1500 kvm. Företagen varier, vi har kunder allt från en ögonklinik, skönhetssalonger till byggbaracker samt ett stort antal vanliga kontorsstädningar.

Antingen städar vi löpande för 320 kr/tim eller om du önskar fast pris på kontinuerlig städning gör vi med fördel först en provstädning innan vi erbjuder ett fast pris. 

339 kr/tim

Fönsterputsning

Rena fönster hör till våren men även andra tider på året. Vi hjälper dig att få skinande fönster. Vår personal har som putsar fönster har gått en professionell fönsterputsutbildning. Vi har speciellt fönsterputs kit som vi tar med vid varje fönsterputsning.

245 kr/tim

Flyttstädning

Vi hjälper dig med din städning vid flytt. Efter du har packat ner hela ditt bohag och redan flyttat till ditt nya hem kommer vi och hjälper dig att städa din gamla bostad. Det finns tydliga krav på hur en bostad skall lämnas över till nya ägarna. Vi erbjuder en professionell flyttstädning där vi följer Mäklarsamfundets instruktion som mäklarna är väl förtrogna med. 245 kr/tim löpande efter RUT-avdrag och inkl moms (minimum tid är 3 tim). Garanti ges alltid på flyttstädningen.

245 kr/tim

Handyman

Rozen Clean erbjuder Handyman-tjänster i Stockholm​. Ett hem behöver ständigt underhåll och ibland räcker inte tiden till att själv hinna fixa de saker som behöver göras. De uppdrag vi gör då är t.ex. att rensa ogräs, klippa gräs, häckar och buskar, tvätt av stenplattor, olja trädäck och rengöring av hängränno, sätta upp en hylla, hänga upp tavlor eller skruva ihop IKEA möbler, hjälp vid flytt med nedpackning och uppackning av bohag, åka till återvinningen med trädgårdsavfall och skräp. De flesta hushållsnära tjänster som utförs i hem och trädgård  är berättigat för rut- eller rotavdrag.​ Vi erbjuder Handyman tjänster i hela Stockholmsområdet.

245 kr/tim

Please reload

Rozen Clean AB
Värdshusvägen 13 

181 66 Lidingö

info@rozenclean.se  

010-330 81 80 
Org nr 559084-0467

© 2020 by Rozen Clean AB