top of page

Hemstädning Uppsala


Vi hjälper dig till en enklare vardag!

Prioritera det du tycker är viktigast i livet så hjälper vi till med städningen!
Home.jpg

Rekommenderad städfirma i Uppsala med bra villkor

Rozen Clean är en väletablerad städfirma i Uppsala som blivit rekommenderat företag hos Reco 5 år i rad! Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster såsom hemstädning och storstädning till kunder i Uppsala med omnejd. Boka regelbunden hemstädning utefter dina behov – en gång varannan vecka, en gång i veckan eller vid enstaka tillfällen. Städningen utförs av samma städare varje gång – på det sättet kan du vara trygg i att ditt hem städas på det sätt du önskar.
 

I vår städfirma är all personal fast anställda vilket ger dem bra försäkring och tjänstepension. Serviceyrket är ofta slitsamt och vi anser att det gör att det är extra viktigt att vår personal är nöjda och har bra villkor. 
 

På Rozen Clean arbetar vi klimatsmart. Våra städare tar kollektivtrafiken till och från arbetet vilket gör att vi, genom att undvika att använda bilar, årligen sparar ca 200 ton koldioxidutsläpp. Som en stor städfirma med över 90 anställda har vi möjlighet att göra skillnad, något som även gynnar våra kunder då våra minskade kostnader leder till bättre priser.

Vår städfirma i Uppsala erbjuder professionell hemstädning

Med över 100 anställda städare kan vi erbjuda en rad olika städtjänster i Uppsala. Boka exempelvis hemstädning idag till priser från 249 kr/tim inklusive moms efter RUT-avdrag. 
 

Inga bindningstider och du kan boka av senast 24 timmar innan städtillfället.​ 

Vad tycker våra kunder om oss?

 

Många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen och rekommendationer om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför samarbetar vi med reco.se för att samla ärliga kundomdömen från våra kunder.

Vi är stolta över att vara en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor på Reco, Google och Facebook 

Serviceinriktad hemstädning i Uppsala

Rozen Clean är en städfirma i Uppsala som specialiserar sig på noggrann och miljövänlig hemstädning till bra priser.

Kontakta oss redan idag för att boka ett abonnemang för hemstädning – vi hjälper dig till en enklare vardag. Du kan självklart även välja att boka enstaka tillfällen för städning då behov uppkommer.
 

Rozen Clean är en flexibel och erfaren städfirma som alltid lyssnar på dig som kund – hos oss kan du knyta upp dig för både enstaka städning och hemstädningsabonnemang. Glöm inte heller att alla våra hushållsnära städtjänster är avdragsgilla enligt RUT. Detta gör vår hemstädning i Uppsala till en mycket prisvärd tjänst.

Hemstädning Uppsala  – dessa åtgärder är standard ingår

Hemstädning med personlig kontakt

Personlig kontakt och professionell service är våra främsta ledord – därför är det alltid samma personal från vår städfirma i Uppsala som kommer hem till dig för att städa. Om din ordinarie städare blir sjuk så får du välja själv om vi ska skicka en vikarie eller om vi skjuter upp uppdraget tills din ordinarie städare är frisk igen.
 

För att du ska känna dig trygg när vi är hemma hos dig så har vi självklart väl inarbetade rutiner för hantering och överlämning av nycklar, låstaggar och koder. Du ska känna förtroende för vår personal som utför din hemstädning.


Du kan även vara trygg i att våra anställda mår bra på jobbet – samtliga är försäkrade, tjänstepension och är fast anställda hos Rozen Clean.

Hemstädning i Uppsala med kvalitetsgaranti

Självklart utfärdar vi kvalitetsgaranti på våra städuppdrag. Den innebär att vi alltid åtgärdar eventuella fel så snabbt som möjligt -  utan extra kostnad. Vi är självklart även ansvarsförsäkrade.
 

När du anlitar oss för din hemstädning så upprättar vi en detaljerad och överskådlig journal, där vi kommer överens om hur städningen ska utföras. Vi följer sedan en checklista för att vi ska ha bra koll på att allt utförs enligt överenskommelse.
 

Vi kan självklart se till att utföra städningen under arbetstider då ingen är hemma, eller när 
 

Vi utnyttjar alltid det städmaterial som finns i hemmet. Är något viktigt på väg att ta slut så hör vi alltid av oss i god tid.

Hemstädning Uppsala – Kvalitetssäkrad med Rozen Clean

Vi vill alltid etablera långsiktiga kundrelationer som bygger på ömsesidigt förtroende mellan kund och städare. Det innebär att vi inte bara gör ett noggrant och effektivt jobb, utan även att våra medarbetare har de kunskaper och den inställning som krävs för att känna sig trygga i sin yrkesroll. Vi jobbar också proaktivt att förbättra kvalitén varje dag på vår städning, genom att ha två stycken heltidsanställda kvalitetschefer. De följer med våra städare ut på arbete och ansvarar för att följa upp den feedback vi får från våra kunder. 
 

Välkommen att kontakta oss på Rozen Clean – din städfirma i Uppsala med hemstädning som specialitet.

Våra övriga tjänster i Uppsala

Behöver ni hjälp med kontorsstädning i Uppsala? Vi städar alla typer av arbetsplatser och lokaler, stora som små. Våra lojala städare har god vana när det kommer till att göra rent skolor, kontor och lager. Tillsammans kan vi ta fram en lösning som passar bra för era utrymmen. Vi tror att kommunikation och lyhördhet är nyckeln till nöjda återkommande kunder och lyssnar alltid på era önskemål!

Städfirma i Uppsala – kontakta oss för offert

När du anlitar oss för hemstädning så inleder vi alltid med en provstädning. Under provstädningen går vi igenom ditt hem tillsammans med dig och ser efter vilka specifika behov du har. Det kan röra sig om känsliga material i golv eller på bänkskivor eller speciella önskemål gällande exempelvis städning av barnens rum. Oavsett vad du behöver så löser vi det. Efter genomförd provstädning går vi igenom resultatet tillsammans och ser till att du är helt nöjd med städningen innan vi går vidare. 
 

Vid första tillfället utför vi en provstädning som fungerar som en bra bas för det fortsatta städabonnemanget där vi estimerar hur lång städningen kommer att ta i ditt hem. Efter provstädningen återkopplar vi med timmarna städerskan har rekommenderat för ditt hem. När du har godkänt offerten så är det bara för oss inleda hemstädningen.

bottom of page