Omdömen från våra kunder betyder så mycket!

November 23, 2017

 

 

 

 

 

 

Vi vet att många nya och potentiella kunder gillar att läsa omdömen om företag de funderar på att anlita. Det tycker vi är bra, därför har vi börjat ett samarbete med reco.se för att samla in omdömen. Så alla aktiva kunder kommer att bli kontaktade av reco.se via e-post de närmaste veckorna för att göra ett omdöme om oss på reco.se. Vi har fått fina omdömen av er kunder och just nu är vi faktiskt en av Stockholms bäst rekommenderade städfirmor, vilket vi är riktigt stolta över. Så tack alla som har recenserat oss så gott!

Lämna gärna ditt omdömme nu eller läs om vad andra tycker om oss!

 

Google: 5.0 av 5.0 -  Läs mer om våra omdömen på Google

Facebook: 4.8 av 5.0 -  Läs mer om våra omdömen på Facebook

Reco: 4.7 av 5.0 - Läs våra omdömen på Reco.se

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Vårens fönsterputsning & storstädning

March 16, 2020

1/1
Please reload

Senaste inlägg