top of page

Stängt för sommarsemester


Semestern närmar sig med stormsteg och vi vill påminna er om att vi har stängt för semester veckorna 28–31, dvs 9 juli - 5 aug. Första dagen vi börjar jobba efter ledigheten är 6 augusti och då fortsätter er återkommande städning på samma sätt och med samma städerska som innan semesterperioden. För er som har städning varannan vecka så fortsätter städningen på samma vecka, udda eller jämn, som innan.

Precis som förra sommaren har vi personal som gärna jobbar under sommaren, om ni önskar att ha städning under semesterperioden veckorna 28–31 så meddela oss detta senast fredag 29 juni så ska vi se om det går att ordna. Vi kan dock inte garantera att det blir er ordinarie städerska som kommer under semestern. Skicka ett mail!

Vi önskar er en trevlig sommar!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page