top of page

Möt Louise bokningsansvarig på Rozen Clean


Idag vill vi uppmärksamma vår fantastiska medarbetare och bokningsansvarig Louise. Det är sällan rekryteringar blir så bra som denna!

Louise kommer in tidigt på kontoret varje morgon och tar sig an skörden av alla mail, ändringar och bokningar i en effektiv flow. Hon fortsätter sedan outtröttligt under resten av dagen med att kommunicera med kunder, anställda och teamledare genom en stor mängd mail, sms och telefonsamtal. Louise kommunicerar alltid med en god ton som är positiv och trevlig med en ödmjuk framtoning. Hon lyckas dessutom med konststycket att vara omtyckt och att få förtroende från alla omkring sig, kunder, anställda, teamledare och företagsledare.

Louise är en före detta elitgymnast vilket lyser igenom i hennes positiva tävlingsinstinkt. Hon är orädd och tvekar inte att ta sig an och lära sig nya arbetsuppgifter, som t.ex rekrytering.

Kort sagt, Louise är en förebild för unga som gamla i arbetslivet. Vi är så glada att hon valde att arbeta med oss och vi hoppas hon kommer fortsätta utvecklas med oss på Rozen Clean.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page