top of page

Våra rutiner vid Coronaviruset

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att städa ofta och noga!

Vi vill informera att vi håller vår personal kontinuerligt uppdaterade med information och rekommendationer från myndigheterna kring Coronaviruset. Vi har tydligt informerat om rutinerna för städning hos kunder att alla ska städa med nya engångshandskar för varje kund. Vi har även informerat tydligt om hur de ska undvika att själva bli smittade och sjukskriva sig om de själva känner sig hostiga eller har snuva. Informationen från Folkhälsomyndigheten är att det är en fördel att städa ofta och noga då eventuellt virus på ytor går bort vid städning. Vanliga rengöringsmedel så som diskmedel och såpa tar bort viruset så det finns inget behov att använda starkare medel än vanligt

Städning

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page